Dva šéfkuchaři, dvě restaurace, tři lahodné chody. A párování vína k tomu. Ještě pár týdnů si mohou labužníci vychutnávat atraktivní pokrmy oblíbeného Zimního festivalu v restauracích Zátiší Group. Krásná meníčka s dokonale vyladěnými chutěmi zimních surovin, které zahřejí a hodí návštěvníky do pohody i v sychravých chladných dnech. Tak kam vyrazit? Mlýnec, nebo V Zátiší? Střihněte si.
Argentinský striplon, siven, krevety, ale i morková omáčka, lanýže, dýně… Zimní vestival v restauracích Zátiší Group je oslavou sezónních chutí, kreativní kuchyně a příjemného vinného párování. A to vše, včetně nápojů párovaných k jídlu, za speciální cenu.
Festival přináší každoročně unikátní možnost ochutnat tříchodová menu těchto labužnických podniků a zažít jejich atmosféru výhodně a se vším všudy. Menu jsou sestavená s důrazem na sezónnost a kreativitu. Ostatně ukázaná platí, pokud vás tedy nepřesvědčí ani fotogalerie lákavých lahůdek, pak si skočte do fastfoodu, jak se říká: „To je marný.“
V opačném případě můžete vybírat. V restauraci Mlýnec připravil šéfkuchař Láďa Vaníček například čerstvě zauzený telecí tatarák s pohankou a yuzu majonézou. Nebo argentinský striploin s máslovou kaší, křenem a morkovou omáčkou. V Zátiší šéfkuchař Daniel Bureš zvolil originální kombinaci domácích těstovin tajarin s krevetami a citrusy nebo červenou řepu s kozím sýrem a kakaem. Nevíte kam? Jděte dvakrát.
Navíc zimní festival není jen o skvělém jídle, ale také o příjemně strávených chvílích v jedinečném prostředí. A ačkoli akce běží od druhého lednového týdne, s koncem měsíce nekončí. Naopak, výhodnou nabídku můžete využít až do třináctého února. Menu bude dostupné denně vždy během oběda až do večera, s odchodem do 19 hodin. Cena za osobu je 1 090 Kč. Menu zahrnuje tři festivalové chody, dvě skleničky vína a vodu. A protože počet míst je omezen, vyplatí se místa rezervovat předem.