„Bublinky“ startují. Vinaři uvádí na trh novou značku perlivých vín
Vinařský fond navazuje na úspěch Svatomartinských vín a přichází na trh s novým projektem. Tentokrát vsadil na "BUBLINKY". Za novou národní značkou perlivých vín...
Nejlepší vína z Čech na Kavalírce. Z prvního kola Salonu vín...
Nejsou zdaleka tak známá, jako vína z Moravy. Což neznamená, že zasluhují menší pozornost. A příležitostí ochutnat jich vícero pohromadě je jen málokdy. To...
HUDBA & ŠVESTKY: Vizovické Trnkobraní letos oslaví 55. ročník
Vizovická slivovice, hudba a švestkové dobroty. Jubilejní Trnkobraní opět na konci srpna
Ryzlink rýnský z Mělníka. Šampion ze Školního statku míří do finále...
Národní soutěž vín, z níž vychází stále populárnější výstava Salon vín, otevírá již pravidelně hodnocení vinařské oblasti Čechy. Prvenství a titul Šampiona si vybojoval...
Letošní burčák? Už se na něm maká. Na Moravě v rekordním...
První burčák je letos v rekordním čase. K dostání už o prvním srpnovém víkendu
Král vín a stupně vítězů 2024. Hlavní „korunka“ patří Merlotu z...
Devatenáctý ročník prestižního projektu Král vín vyhlásil výsledky soutěže, do níž 165 českých a moravských vinařů přihlásilo celkem 1370 vín. Absolutním šampionem Krále vín...
VERONA, město zapovězené lásky a pořádně silného vína
Shakespeare tu sice nikdy nebyl, ale tohle město proslavil, jako nikdo jiný. K tomu ta skvělá vína, gastronomie, architektura, romantika… Posaďte se a užijte si...
Jägermeister nebo „proseccová“? Crème de la Crème otevřela na Letné šestou...
Další šance na skvělou zmrzlinu přibyla nově na Letné. Nejnovější pražská pobočka známé zmrzlinárny láká milovníky této chladivé letní lahůdky, včetně příznivců jejích...
HUDBA, VÝHLEDY I KRÁSNÁ VÍNA. Dolomity opět ožijí muzikou a zábavou
Duch hor má muzikální duši. Jedinečný hudební projekt opět rozezní horskou krajinu italského Trentina od 28. srpna do 29. září. Opět si tu můžete...
COCKATOO. Daiquiri s českou stopou
KOKTEJL MĚSÍCE: Osvěžující, legendární, jeden z nejpopulárnějších vůbec. Daiquiri stojí na třech základních ingrediencích, ale může mít i řadu variant. A jak chutná „po česku“?
Červenec...