Milovníci zážitkové gastronomie si mohou v diáři vyznačit datum 8. 2. 2017.
Právě v tento den odstartuje v dejvické restauraci AvantGarde food festival Chef Time Fest, který během sedmi večerů až do 23. února nabídne milovníkům dobrého jídla a pití nestandardní zážitky v rámci večerů strávených s šéfkuchaři, na škole vaření či při sledování šéfkuchařských duelů.
“Festival CHTF je zavedenou značkou na pražské gastronomické scéně. Přivádí dohromady odborníky z nejrůznějších oblastí, hvězdy šéfkuchařského nebe a hlavně milovníky netradičních gastronomických zážitků. Jsem rád, že i další, už čtvrtý, ročník zimní verze festivalu Chef Time Fest, nabídne spoustu nových jmen a zážitků pro návštěvníky,” komentuje blížící se festival jeho organizátor Martin Struček.
Tři duely, tři večeře se šéfkuchaři a škola vaření
I v rámci čtvrtého ročníku zimního festivalu se hosté mohou těšit na zavedené formáty jednotlivých akcí. Celkem třikrát se utkají šéfkuchařská esa a dvakrát budou moci také návštěvníci akcí zvaných Chef’s Table povečeřet se samotnými kuchaři, kteří jim menu připravovali. T
ýmu festivalu se podařilo na program zařadit akce, jimž kralují zvučná jména jako: Norbert Hojda, Marek Šáda, Pavel Sapík, Petr Vlásek, Jiří Král, Filip Sajler, Ondřej Slanina, Tomáš Levý, Pavel Býček, Radek David, Martin Svatek, Tomáš Kněž, Lukáš Želechovský, Jan Horký, Lukáš Skála nebo Tomáš Popp. Novinkou letošního festivalu bude také moderátorka Čanda Jaffarová, která společně s Martinem Stručkem hosty provede všemi večery.
Kromě výborného jídla se návštěvníci festivalu mohou těšit na degustování výtečných vín značky Premier Wines, která doplnila chody i předešlých ročníků a další speciality.
Vstupenky na festival Chef Time Fest, který bude probíhat od 8. do 23. února v restauraci AvantGarde, si můžete rezervovat na webu www.cheftimefest.cz