Pokud ještě nevíte, jak stylově zažít nedělní Svatomartinský oběd – zkuste tradiční menu trochu jinak. V restauraci Mlýnec vás určitě překvapí… a nejen designem
Svátek svatého Martina patřil již v historii k jednomu z nejoblíbenějších v roce. I nyní se těší velké oblibě. Tento den byl spojován s příchodem prvního sněhu, ale také s pravým posvícením se vším, co k němu patří.
Právě novodobé posvícení pojaté ve svatomartinském duchu se bude odehrávat v restauraci Mlýnec. Jak jinak než neodolatelně a absolutně v jiném úhlu pohledu. Avšak česká kvalita a kulinářské dědictví našich předků v Mlýnci zůstává.
Menu:
Foie gras paté, zmrzlina z hořčice, blumy, mazanec
Kaldoun consommé, smažené nudle, žaludek, srdce, sezónní zelenina
Svatomartinská husa, konfit a prso, jablko, fermentované bílé zelí, kaštanová houba, růžičková kapusta
Domácí buchty, povidla, mák, rumová pěna