Myšlenkou a konceptem Dinner in the Sky je nabídnout nezapomenutelné kulinářské zážitky, spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy na město a kuchyní od špičkových kuchařů ve výšce až 50 metrů nad zemí.
Tato akce se uskuteční v centru Prahy, kde bude stůl s 22 hosty za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky. Ze středu stolu vám bude hostující šéfkuchař se svým týmem servírovat jejich jedinečná jídla. Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek!
Akce se budou účastnit různí špičkoví šéfkuchaři, kteří Vám budou osobně během večeře v 50 metrech představovat a servírovat svá menu.
Exkluzivní atmostéra s neobyčeným jídlem a přímým kontaktem s těmito šéfkuchaři vytvoří nezapomenutelný dojem a dechberoucí vzpomínky obyvatelům a návštěvníkům Prahy.
Šéfkuchařem pro rok 2017 bude ROLAND HUBER
Pojďme si úspěšného vídeňského šéfkuchaře trochu představit. Roland Huber, oceněný prestižní michelinskou hvězdou, vaří v restauraci Le Ciel, která sídlí v sedmém patře luxusního hotelu The Grand, odkud je fantastický výhled na Vídeň. Roland vaří ze sezónních a lokálních surovin, rád používá třeba úhoře z Neziderského jezera, jehněčí maso z Alp, čerstvý chřest či houby.
Můžete si vybrat mezi 6 rozdílnými balíčky v závislosti na menu a dobou, po kterou si chcete tento zážitek užít.
více na adrese: http://prague.dinnerinthesky.cz